Lediga Jobb

Fysioterapeut sökes

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Arbetsuppgifter

I arbetet som fysioterapeut på Kungshult och Åbräddens vårdboende utgår vi ifrån salutogent förhållningssätt för att där igenom skapa en god livskvalitet. Vi söker dig som vill utveckla dig själv och vår verksamhet. Du är en del av ett team där gott bemötande och hyresgästernas välbefinnande står i fokus.

Arbetet innebär att:

• ge individuell rehabilitering och service till hyresgäster på ett sätt som gör att varje individ känner sig unik och delaktig
• tillsammans med arbetsterapeut vara rehabiliteringsansvarig i verksamheten
• utföra motoriska bedömningar, träning, utprovning av hjälpmedel, handledning, utbildning samt verksamhetsstöd till omvårdnadspersonal
• samverka tvärprofessionellt i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet med driftchef, undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut och övrig personal
• aktivt delta i att utveckla och öka kvaliteten på arbetet
• informera, instruera och handleda personal och de hyresgästerna och deras anhöriga
• i samråd med den hyresgästen planera, genomföra, utvärdera och dokumentera arbetet
• ta aktiv del i helheten som krävs för att de hyresgästerna skall få bra livskvalitet utifrån deras individuella förutsättningar.

Vi söker dig som är positiv, initiativrik och kan arbeta både självständigt och i team. Du ska ha ett rehabiliterande synsätt och ha erfarenhet och/eller ha intresse för habilitering, rehabilitering och kognitiva svårigheter. Vi ser gärna att du är lösningsfokuserad och har för vana att titta utanför boxen.

Du bör ha god förmåga i att handleda och entusiasmera omvårdnadspersonal på ett pedagogiskt sätt.

Vi önskar att du har en god pedagogisk förmåga och att du är rak och tydlig i din kommunikation samt att du alltid agerar för verksamhetens bästa och har goda relationer till andra.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du

• vara legitimerad fysioterapeut
• ha goda datorkunskaper och dokumentationsvana
• inneha B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Procapita.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Upplysningar

Britt-Marie Mattsson
Driftchef
042-10 66 15

Malin Alvén
Driftchef
042-10 31 75

Fackliga representanter:

Ulrica Malmgren
Fysioterapeuterna
042-10 69 861

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C31055
Sista ansökningsdatum: 2019-09-30

Sök jobbet här

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju.

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.


Vi tar tacksamt emot spontan ansökningar

På Kungshult är det flera olika arbetskategorier som arbetar för att våra boende ska ha en god livskvalité. Vi tar alltid emot spontanansökningar. Den kan ni skicka till oss via länken kontakta oss.

När det finns en lediga tjänst att söka så kan ni hitta den här på vår hemsida eller på Lediga jobb i Helsingborgs stad